Barry Callebaut čokoláda Madagaskar 1kg
Kód: 4-BCCM-6/1Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Barry Callebaut čokoláda Madagaskar 1kg
Čokoláda Origin je vyrábaná iba z kakaových bôbov jednej krajiny.
- Alergény: produkt obsahuje sójové zrná a môže obsahovať mlieko
- Zloženie: Kakaová hmota Madagascar, cukor, kakaové maslo, emulgátor: E322-sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.Výrobok môže obsahovať stopy mlieka.
- Skladovanie: Skladujte v originálnom balení na suchom mieste pri teplote 12-20 ° C, chránené pred pachmi, pri vlhkosti do 70%.
Nutričné hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2296/549 |
Bielkoviny (g) | 7,9 |
Tuky (g) | 39,5 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 23,7 |
Sacharidy (g) | 33,4 |
Z toho cukry (g) | 29,5 |
Vláknina (g) | 12,5 |
Soľ (g) | 0,02 |
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokolády a kakaa na varenie |
---|---|
Hmotnosť: | 1.022 kg |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Zloženie: | Bez lepku, Bez laktózy, Bez palmového oleja |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 1 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.