Živina Vietnamské žlté kari 140g

Kód: 4-ZVZK-45/140
€6,24
Skladom
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Autentické vietnamské žlté kari z čerstvých surovín, ktoré vyrábame v Přerove v spolupráci so šéfkuchárom a reštaurátorom Štěpánom Návratom. Uvarte si chutné vietnamské kari s ryžou doma za 15 minút a vychutnajte si ho rovnako ako v reštaurácii. Jedna nádoba našej "žltej kari pasty" vystačí na 4 až 6 porcií kari.

Detailné informácie

Podrobný popis

Živina Vietnamské žlté kari 140g

Premýšľali ste o tom, že by ste vyskúšali tofu? S našou vietnamskou BBQ omáčkou si ho určite zamilujete. Omáčka sa do neho takmer zázračne vsiakne a dodá mu krásnu chuť. Táto vietnamská BBQ omáčka vznikla v spolupráci so šéfkuchárom a reštaurátorom Štěpánom Návratom. Ten teraz slávi úspechy s ázijskou kuchyňou vo svojej reštaurácii PRU58 v pražských Holešoviciach. Naša vietnamská BBQ omáčka má dymovú arómu a vonia po citrónovej tráve. Je ochutená sójovou omáčkou Kikkoman, bielym korením a množstvom medu.

  • Alergény: bez alergénov a môže obsahovať arašidy (arašidy), horčicu, obilniny obsahujúce lepok, orechy, sezamové semená, sójové zrná, zeler
  • Zloženie: Mrkva, repkový olej, žltá cibuľa, žltá paprika, citrónová tráva, zázvor, palmový cukor, cesnak, koriander, voda, chilli (< 1,5 %), korenie (< 1 %), soľ, limetkový list.
  • Skladovanie: Skladujte mimo dosahu slnečného svetla pri teplote do 25 °C, po otvorení skladujte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 14 dní.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)837/203
Bielkoviny (g)1,2
Tuky (g)16
Z toho nasycené mastné k. (g)1,1
Sacharidy (g)12
Z toho cukry (g)6,6
Vláknina (g)-
Soľ (g)0,6

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky a dipy
Hmotnosť: 0.273 kg
Krajina pôvodu: Evropské společenství
Zloženie: Bez laktózy, Bez palmového oleja, Bez éčok, Vhodné pre vegetariánov, Vhodné pre vegánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 170 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: