Dr. Oetker Krtkova torta 435g

Kód: 4-KD-4/435
€3,55
Skladom
Môžeme doručiť do:
18.4.2024
Krtkova torta

Detailné informácie

Podrobný popis

Dr. Oetker Krtkova torta 435g

Jediný originál! Najobľúbenejšia zmes na prípravu lahodnej a jedinečnej Krtkovej torty. Krtkova torta Dr. Oetker si našla svojich milovníkov ako v radoch detí, tak i dospelých. Vynikajúca torta na oslavu narodenín alebo k nedeľnej káve. Originálna torta pochádza z tvorivej kuchyne Dr. Oetker. Lahodný kakaový korpus, šľahačková náplň s čokoládovými vločkami a banánmi - to je kombinácia, ktorej nejde odolať!

  • Alergény: produkt obsahuje mlieko, obilniny obsahujúce lepok a môže obsahovať vlčí bôb
  • Zloženie: cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakao so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor (slnečnicový lecitín), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgujúca zložka (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené odtučnené MLIEKO), dextróza, jedlá želatína, kypriace látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), modifikovaný zemiakový škrob, aróma, jedlá soľ, zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza) .
  • Návod na použitie: Balenie obsahuje: 250 g zmesi na korpus, 100 g zmesi na náplň, 60 g čokoládových vločiek. K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla, 2 vajcia (veľkosť M), 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc). Na náplň: 3 banány, 500 - 600 ml vychladenej smotany na šľahanie, 100 ml studenej vody. Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame, šľaháme elektrickým ručným šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, uhladíme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. Príprava plnky a zdobenie torty: Banány ošúpeme, pozdĺžne rozpolíme a plochou stranou uložíme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň dáme do väčšej misy a pridáme odmerané množstvo vody. Miešame 1/2 minúty ručne metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové vločky. Šľahačkovú náplň navŕšime na korpus kopulovito až ku kraju a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny stuhnúť. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra 170 °C 35 - 40 min. Teplovzdušná rúra 150 °C 35 - 40 min. Plynová rúra str. stupeň 35 - 40 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou!
  • Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať stopy (LUIPNOVÁ MÚKA).
  • Skladovanie: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňov
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1182/283
Bielkoviny (g)3,9
Tuky (g)18
Z toho nasycené mastné k. (g)10
Sacharidy (g)27
Z toho cukry (g)18
Vláknina (g)-
Soľ (g)0,45

Dodatočné parametre

Kategória: Zdravé múky, zmesi a strúhanky
Hmotnosť: 0.48 kg
Krajina pôvodu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 435 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Banner na web Svet orisku 1024x400 SK 03

Dlhodobá dôvera a dôraz na kvalitu - to sú zásadné princípy, ktorými sa riadi rodinná firma Dr. Oetker už od svojho založenia v roku 1891. Sortiment značky Dr. Oetker v Českej republike obsahuje viac ako 150 výrobkov. Tento počet výrobkov neustále rastie. Sortiment značky Dr. Oetker zahŕňa prísady, dekorácie a zmesi na pečenie, pudingy a iné dezerty v prášku, sladké a slané jedlá v prášku, prípravky na zaváranie a čerstvé dezerty. Z tejto pestrej ponuky produktov si iste vyberie každý.