SOSA Textúra emulgátor Natur Emul 500g

Kód: 4-STENE-6/500
Akcia
Značka: SOSA
€41,67
Skladom
Môžeme doručiť do:
13.12.2024
Emulgátor v prášku z citrusov s xantánom

Detailné informácie

Podrobný popis

SOSA Textúra emulgátor Natur Emul 500g

Emulgátor v prášku z citrusov s xantánom. Textúru modifikujúca látka. Vzhľad: prášok krémovej farby, Vôňa a chuť: neutrálna.

  • Alergény: bez alergénov a môže obsahovať arašidy (arašidy), horčicu, orechy, oxid siričitý a siričitany, sezamové semená, sójové zrná, vajcia, zeler
  • Zloženie: Citrusová vláknina. Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji a výrobků ze sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů.
  • Návod na použitie: Vmiešajte do jednej z dvoch fáz (voda alebo tuk) a integrujte do druhej fázy za stáleho miešania, kým nezískate správnu emulziu. Emulzie všeobecne studené aj horúce. Funkčnosť s vysokým rozsahom ph. Dispergovateľný v tukoch alebo vodných kvapalinách. Pomáha znižovať obsah tuku, ako je vaječný žĺtok v rôznych sladkých alebo slyných prípravkoch. Vyvarujte sa syneréze pri zmrazení. Majonézy bez vajec, smotany, ganache, šľahané cestá (sušienky všeobecne). kysnuté cestá (chlieb a výrobky), zmrzliny a nápoje. Dávkovanie 0,5-2%.
  • Skladovanie: Skladujte v originálnom balení na suchom a čistom mieste. Pri teplote v rozmedzí 15-25 °C. Chráňte pred slnkom. Po otvorení skladujte v uzavretej nádobe.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 936/229
Bielkoviny (g) 8,2
Tuky (g) 1,07
Z toho nasycené mastné k. (g) 0,3
Sacharidy (g) 12,5
Z toho cukry (g) 7,36
Vláknina (g) 68,2
Soľ (g) 0,09

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zdobenie, krémy a náplne
Hmotnosť: 0.5 kg
Krajina pôvodu: Španielsko
Zloženie: Bez lepku, Bez laktózy, Kosher, Bez pridaného cukru, Bez palmového oleja, Bez éčok, Vhodné pre vegetariánov, Vhodné pre vegánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 500 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: