The Pelikans Žltá karí pasta 100g

Kód: 4-ZLKP-100
€4,75
Skladom
Môžeme doručiť do:
18.6.2024
Som Tvoja pravá ruka pre každodenné rýchle varenie. So mnou vytvoríš indické karie, omáčky, dochutíš mäso aj polievky. Pokiaľ ma použiješ na ochutenie obyčajnej zeleniny či strukovín, vytvoríš zo zanedbávaných surovín jedlo, ktoré bude chutiť celej rodine. Môžeš ma používať po lyžičkách alebo použiť naraz a uvariť poriadny kotol jedla. Pre vegánske recepty som tá pravá! Posuniem Tvoje jedlo na novú úroveň.

Detailné informácie

Podrobný popis

The Pelikans Žltá karí pasta 100g

Kokosový olej, extra panenský olivový olej a opražené, ručne mleté korenie – to všetko v jednom pohári, ktorý vykúzli z vášho domáceho karí skvelú indickú pochúťku! Avšak nebojte sa s pastou zájsť ďalej a vyskúšať ju ako marinádu na mäso alebo v nej obaliť a upiecť zeleninu – je to pecka! Kari pasta obsahuje širokú škálu korenia, ktoré je nielen veľmi zdravé a prospešné pre Vaše zdravie, ale jeho kombinácia sa hodí v kuchyni na každodenné používanie. Vďaka tomu sa vám kari pasta stane verným pomocníkom pri varení a ušetrí vám veľa času s dochucovaním. S našou kari pastou sú Vaše jedlá hotové raz-dva.

  • Alergény: produkt obsahuje horčicu
  • Zloženie: cibuľa 36%, extra panenský olivový olej 22%, kokosový olej 15%, kurkuma, horčičné semeno, soľ, koriander, zázvor, chilli, cesnak, citrónová tráva, citrónová kôra
  • Skladovanie: Skladujte mimo priameho slnka pri teplote do 23°C. Po otvorení spotrebujte do 30 dní.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1758 / 420
Bielkoviny (g)3,6
Tuky (g)39
Z toho nasycené mastné k. (g)15,1
Sacharidy (g)11,2
Z toho cukry (g)0,7
Vláknina (g)-
Soľ (g)0,1

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky a dipy
Hmotnosť: 0.195 kg
Krajina pôvodu: Česko
Zloženie: Bez lepku, Bez laktózy, Bez pridaného cukru, Bez palmového oleja, Bez éčok, Vhodné pre vegetariánov, Vhodné pre vegánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 100 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: