Živina Pad Thai omáčka 370g
Kód: 4-ZPTO-45/370Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Živina Pad Thai omáčka 370g
Základom každého Pad Thai sú ryžové rezance smažené vo woku s vajcom, tofu alebo inou bielkovinou a ďalšími prísadami podľa vašej chuti. Táto omáčka Pad Thai vznikla v spolupráci so šéfkuchárom a reštaurátorom Štěpánom Návratom. Ten teraz slávi úspechy s ázijskou kuchyňou vo svojej reštaurácii PRU58 v pražských Holešoviciach. Z tohto pohára môžete pripraviť 4-6 porcií rezancov Pad Thai
Čisto rastlinné, a preto vhodné aj pre vegánov a vegetariánov
Príprava Pad Thai rezancov netrvá dlhšie ako 15 minút
Jedlo ako z reštaurácie si môžete pripraviť doma za tretinu ceny
Uvarené v spolupráci so šéfkuchárom Štěpánom Návratom
Balenie obsahuje QR kód s odkazom na video recept
Po otvorení skladujte v chladničke a omáčku použite na prípravu zvyšných porcií do 7 dní.
- Alergény: produkt obsahuje obilniny obsahujúce lepok, sójové zrná a môže obsahovať arašidy (arašidy), horčicu, obilniny obsahujúce lepok, orechy, sezamové semená, sójové zrná, zeler
- Zloženie: Tamarindová omáčka (pitná voda, tamarind (18 %), palmový cukor, soľ, mletá sladká paprika), sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové bôby, pšenica, soľ), trstinový cukor, cesnak.
- Skladovanie: Skladujte mimo dosahu slnečného svetla pri teplote do 25 °C, po otvorení skladujte v chladničke pri teplote do +7 °C a spotrebujte do 7 dní.
Nutričné hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 652/156 |
Bielkoviny (g) | 3,3 |
Tuky (g) | 0,09 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 0,02 |
Sacharidy (g) | 33 |
Z toho cukry (g) | 30 |
Vláknina (g) | - |
Soľ (g) | 0,2 |
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky a dipy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.53 kg |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Zloženie: | Bez laktózy, Bez palmového oleja, Bez éčok, Vhodné pre vegetariánov, Vhodné pre vegánov |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 370 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.