Gullón Avena bezgluténové sušienky s kúskami čokolády 220g

Kód: 4-GAVSBLKS-8/220
€2,26
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Bezgluténová novinka! Vegetariánska sušienka, ktorá strieda čokoládové kúsky s ovsenými vločkami. Doprajte si ju kdekoľvek a kedykoľvek.

Detailné informácie

Podrobný popis

Gullón Avena bezgluténové sušienky s kúskami čokolády 220g

Bezgluténové sušienky s kúskami čokolády. So špeciálnym zložením pre celiatikov. S vysokým obsahom vlákniny. Gullón Gluten Free sušienky neobsahujú glutén a obsahujú slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej. Na výber sú rôzne druhy bezgluténových sušienok, ktoré sú vhodné pri bezgluténovej diéte alebo pri zdravom životnom štýle. Viac informácií a inšpirácií nájdete na webovej stránke www.gullon.sk

  • Alergény: produkt obsahuje sójové zrná a môže obsahovať mlieko
  • Zloženie: kukuričný škrob, kúsky čokolády 17% (cukor, kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor (SÓJOVÝ lecitín)), ryžová múka, rastlinný olej (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej) 14%, OVSENÉ vločky 13%, cukor, oligofruktóza, polydextróza, ryžový škrob, jedlá soľ, kypriace látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amónny), aróma, prírodná aróma, emulgátor (SÓJOVÝ lecitín).
  • Upozornění pro spotřebitele: So špeciálnym zložením pre celiatikov. S vysokým obsahom vlákniny. Môže obsahovať MLIEKO.
  • Skladovanie: Skladujte na suchom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v suchu, po každom použití obal uzatvorte.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1938/462
Bielkoviny (g) 4,5
Tuky (g) 18
Z toho nasycené mastné k. (g) 4
Sacharidy (g) 67
Z toho cukry (g) 18
Vláknina (g) 7
Soľ (g) 0,6

Dodatočné parametre

Kategória: Sušienky
Hmotnosť: 0.25 kg
Krajina pôvodu: Španielsko
Zloženie: Bez lepku, Dia, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 220 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: