Gullón Cookies s kúskami čokolády bez lepku 200g

Kód: 4-GCOKSBL-12/200
Novinka
Značka: Gullón
€2,40
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Neodoláte kombinácii čokoládovej sušienky s čokoládovými kúskami, skutočnému pokušeniu, ktoré je bez lepku, bez orechov a bez vajec!

Detailné informácie

Podrobný popis

Gullón Cookies s kúskami čokolády bez lepku 200g

Bezgluténové sušienky s kúskami čokolády. So špeciálnym zložením pre celiatikov. S vysokým obsahom vlákniny. Gullón Gluten Free sušienky neobsahujú glutén a obsahujú slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej. Na výber sú rôzne druhy bezgluténových sušienok, ktoré sú vhodné pri bezgluténovej diéte alebo pri zdravom životnom štýle. Viac informácií a inšpirácií nájdete na webovej stránke www.gullon.sk

  • Alergény: produkt obsahuje sójové zrná a môže obsahovať mlieko
  • Zloženie: kúsky čokolády 22% (cukor, kakaová pasta, kakaové maslo, emulgátor (SÓJOVÝ lecitín)), ryžová múka, kukuričná múka, rastlinný olej 14% (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej), oligofruktóza, cukor, ryžový škrob, odtučnený kakaový prášok 3%, kypriace látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amónny), jedlá soľ, arómy, emulgátor (SÓJOVÝ lecitín).
  • Upozornění pro spotřebitele: Môže obsahovať MLIEKO. So špeciálnym zložením pre celiatikov. S vysokým obsahom vlákniny.
  • Skladovanie: Skladujte na suchom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v rovnakých podmienkach, po každom použití obal uzatvorte.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1958/467
Bielkoviny (g) 4,2
Tuky (g) 20
Z toho nasycené mastné k. (g) 4,6
Sacharidy (g) 64
Z toho cukry (g) 19
Vláknina (g) 7,3
Soľ (g) 0,6

Dodatočné parametre

Kategória: Sušienky
Hmotnosť: 0.258 kg
Krajina pôvodu: Španielsko
Zloženie: Bez lepku, Dia, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 200 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: