Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 horká 70,5% 2,5kg

Kód: 4-CCEH-8/2500
€40,35
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Horká čokoláda od Barry Callebaut vo forme kôstok má intenzívne kakaovú horkú a praženú chuť s ovocnými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 horká 70,5% 2,5kg

Chcete sa nechať uchvátiť tmavou a intenzívnou čokoládou?

Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, ktorú si zamilovali kuchári a čokolatéri po celom svete. Má intenzívnu a zároveň vyváženú čokoládovú chuť, v ktorej prevláda pevný základ praženého kakaa, ale aj silné horké a svieže ovocné tóny. Vďaka tomu je ideálna pre zintenzívnenie čokoládovej chuti vo všetkých vašich výtvoroch.

So svojou nižšou tekutosťou je skvelá na ochutenie zamatovo hebkého krému crémeux, ale aj dezertných krémov.

S touto čokoládou podporujete pestovateľov kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra. Z každého balenia Finest Belgian Chocolate, ktoré zakúpime, investuje výrobca časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons.

Zloženie: Kakaová hmota, cukor, kakao so zníženým obsahom tuku, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.

Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.

Alergény: sója

Cross-kontaminácia: mlieko

  • Alergény: produkt obsahuje sójové zrná a môže obsahovať mlieko
  • Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakao so zníženým obsahom tuku, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
  • Návod na použitie: Výrobok je pripravený na použitie.
  • Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2259/540
Bielkoviny (g)8,8
Tuky (g)38,9
Z toho nasycené mastné k. (g)23,3
Sacharidy (g)30,8
Z toho cukry (g)26,3
Vláknina (g)14
Soľ (g)-

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a kakaa na varenie
Hmotnosť: 2.5 kg
Krajina pôvodu: Belgicko
Zloženie: Bez lepku, Kosher, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 2,5 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
VV Avatar autora | 2.4.2024
Opakované som objednávala a som veľmi spokojná.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby ​​až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.