Barry Callebaut Čokoláda W2 biela 28% 2,5kg
Kód: 4-BCCB-8/2500Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Barry Callebaut Čokoláda W2 biela 28% 2,5kg
Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou. Biela čokoláda od Barry Callebaut v kôstkach má smotanovo-mliečnu chuť s vanilkovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoláda je tiež vhodná na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek.
Nechajte sa uniesť touto najslávnejšou bielou čokoládou!
Recept č. W2 je ďalší z pôvodných receptúr Octaafa Callebauta, ktorá sa stala najobľúbenejšou čokoládou mnohých majstrov cukrárov. Táto čokoláda je rýdzo belgická, pretože sa vyrába najmä z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a z miestnej cukrovej trstiny.
Má príjemnú chuť s výraznými mliečnymi, smotanovými, karamelovými a vanilkovými tónmi, ktoré sú dokonale vyvážené. W2 možno kombinovať so širokou škálou surovín a príchutí: od sladkých po horké, od korenia po bylinky a od ovocia až po pivo.
Vďaka jej strednej tekutosti ide o univerzálnu čokoládu. Používa sa do čokoládových tabuliek alebo dutých figúrok a vždy vás prekvapí svojím krásnym hodvábnym leskom a elegantnou textúrou. Môžete sa na ňu úplne spoľahnúť pri dochucovaní mousse, cremes, zmrzlín, nápojov a poliev.
S touto čokoládou podporujete pestovateľov kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra. Z každého balenia Finest Belgian Chocolate, ktoré zakúpime, investuje výrobca časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons.
Zloženie: Cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.
Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 ° C.
Alergény: mlieko, sója.
- Alergény: produkt obsahuje mlieko, sójové zrná
- Zloženie: cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
- Návod na použitie: Výrobok je pripravený na použitie.
- Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.
Nutričné hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2379/569 |
Bielkoviny (g) | 6 |
Tuky (g) | 35,8 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 21,6 |
Sacharidy (g) | 55,3 |
Z toho cukry (g) | 54,9 |
Vláknina (g) | - |
Soľ (g) | 0,21 |
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokolády a kakaa na varenie |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Krajina pôvodu: | Velká Británie |
Zloženie: | Bez lepku, Kosher, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 2,5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.