Barry Callebaut Čokoláda W2 biela 28% 2,5kg

Kód: 4-BCCB-8/2500
€39,61
Skladom
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Biela čokoláda od Barry Callebaut v kôstkach má smotanovo-mliečnu chuť s vanilkovými a karamelovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Barry Callebaut Čokoláda W2 biela 28% 2,5kg

Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou. Biela čokoláda od Barry Callebaut v kôstkach má smotanovo-mliečnu chuť s vanilkovými tónmi. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoláda je tiež vhodná na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek.

Nechajte sa uniesť touto najslávnejšou bielou čokoládou!

Recept č. W2 je ďalší z pôvodných receptúr Octaafa Callebauta, ktorá sa stala najobľúbenejšou čokoládou mnohých majstrov cukrárov. Táto čokoláda je rýdzo belgická, pretože sa vyrába najmä z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a z miestnej cukrovej trstiny.

Má príjemnú chuť s výraznými mliečnymi, smotanovými, karamelovými a vanilkovými tónmi, ktoré sú dokonale vyvážené. W2 možno kombinovať so širokou škálou surovín a príchutí: od sladkých po horké, od korenia po bylinky a od ovocia až po pivo.

Vďaka jej strednej tekutosti ide o univerzálnu čokoládu. Používa sa do čokoládových tabuliek alebo dutých figúrok a vždy vás prekvapí svojím krásnym hodvábnym leskom a elegantnou textúrou. Môžete sa na ňu úplne spoľahnúť pri dochucovaní mousse, cremes, zmrzlín, nápojov a poliev.

S touto čokoládou podporujete pestovateľov kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra. Z každého balenia Finest Belgian Chocolate, ktoré zakúpime, investuje výrobca časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons.

Zloženie: Cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.

Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 ° C.

Alergény: mlieko, sója.

  • Alergény: produkt obsahuje mlieko, sójové zrná
  • Zloženie: cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
  • Návod na použitie: Výrobok je pripravený na použitie.
  • Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2379/569
Bielkoviny (g)6
Tuky (g)35,8
Z toho nasycené mastné k. (g)21,6
Sacharidy (g)55,3
Z toho cukry (g)54,9
Vláknina (g)-
Soľ (g)0,21

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a kakaa na varenie
Hmotnosť: 2.5 kg
Krajina pôvodu: Belgicko
Zloženie: Bez lepku, Kosher, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 2,5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby ​​až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.