Barry Callebaut Čokoláda biela Velvet 32% 2,5kg

Kód: 4-BCCBV-8/2500
€40,49
Skladom
Môžeme doručiť do:
26.7.2024
Biela čokoláda Velvet od Barry Callebaut v kôstkach má intenzívnu mliečnu, bohato krémovú a zároveň stredne sladkú chuť. Výborne ochutí peny, krémy, glazúry či ganache a vďaka dokonale vyváženej chuti ju môžeme kombinovať so širokou škálou prísad. Čokoládové kôstky sú tiež vhodné na dekoratívne zdobenie a na výrobu zmrzlín či praliniek. Callebaut používa iba najkvalitnejšie ingrediencie a vyrába svoju Finest Belgian Chocolate v srdci Belgicka už dlhšie ako 100 rokov. Čokoláda je vyrábaná s vášňou odovzdávanou z generácie na generáciu, pričom na čokoládu Callebaut sa každý deň spoliehajú šéfkuchári a výrobcovia čokolád pri vytváraní potešení s vynikajúcou chuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Barry Callebaut Čokoláda biela Velvet 32% 2,5kg

Nechajte sa ohromiť dotykom čerstvého mlieka.

Táto čokoláda je najhodvábnejšou, najsmotanovejšou bielou čokoládou v rade Callebaut. Vychutnajte si jej bohatý pocit v ústach, ktorý nikdy neztěžkne.

A skombinujte túto čokoládu s čímkoľvek - od exotických korenín ako je šafran až po širokú škálu ovocných plodov.

Pre svoju strednú tekutosť sa hodí takmer na každé použitie, ako napríklad k tvarovaniu, polievaniu, dochucovaniu, poťahovaniu čokoládou atď. Pre vždy dokonalé výsledky.

S touto čokoládou podporujete pestovateľov kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje najkvalitnejšie kakaové bôby. Dnes aj zajtra. Z každého balenia Finest Belgian Chocolate, ktoré zakúpime, investuje výrobca časť do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons.

Zloženie: Cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma.

Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 ° C.

Alergény: mlieko, sója.

  • Alergény: produkt obsahuje mlieko, sójové zrná
  • Zloženie: cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma
  • Návod na použitie: Výrobok je pripravený na použitie.
  • Skladovanie: Skladujte pri teplote 12 až 20 °C.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2465/589
Bielkoviny (g)6,1
Tuky (g)40
Z toho nasycené mastné k. (g)24,1
Sacharidy (g)51
Z toho cukry (g)50,8
Vláknina (g)-
Soľ (g)0,22

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a kakaa na varenie
Hmotnosť: 2.5 kg
Krajina pôvodu: Belgicko
Zloženie: Bez lepku, Kosher, Bez palmového oleja, Vhodné pre vegetariánov
VO násobek: 5
Hmotnost: 2,5 kg
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
NG Avatar autora | 11.4.2024
Kvalitná čokoláda, nie tak sladká. Kupujem opakovane
5
TG Avatar autora | 2.12.2023
Super kremový ganache som urobila. Vynikajúca čokoláda a nie až taká sladká
5
MB Avatar autora | 4.11.2023
Som spokojná
5
KA Avatar autora | 19.7.2022
vyborna
5
M Avatar autora | 1.7.2022
Výborná čokoláda,zdá sa byť menej sladká ako iné biele čokolády.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Na začiatku celého príbehu tejto čokolády stoja najkvalitnejšie kakaové bôby. Čokoláda Callebaut sa vyrába v jednej z belgických najstarších pražiarni. Je vyrobená z najlepších, udržateľných kakaových bôbov. Vaše chuťové poháriky budú rozmaznávané chuťou jednej z najkvalitnejších čokolád. Za každý balíček, ktorý kúpite, investuje spoločnosť časť zárobku do udržateľného pestovania. V ponuke nájdete veľa druhov čokolády, od mliečnej, cez ruby ​​až po horkú. Teraz už si stačí len vybrať.