GELATO Z VLAŠSKÝCH ORECHOV- DIANA COMPANY & ĽUDMILA ABRHÁM

RECEPT NA GELATO Z VLAŠSKÝCH ORECHOV
 
BUDETE POTREBOVAŤ:

  •    Mlieko plnotučné (660g)
  •    Smotana min 33% (90g)
  •    Cukor (180 g)
  •    Dextróza-hroznový cukor (25g) (nemusí byť, dá sa nahradiť cukrom, ale pomáha udržať štruktúru, keď chcete zmrzlinu uchovať dlhšie v mrazničke)
  •    Vláknina (akákoľvek) (20g)
  •    Sušené mlieko (35g)
  •    Pasta z vlašských jadier (70-100g) podľa chute
  •    Orechy na posyp podľa chute

POSTUP:
 
1. Zmiešajte tekuté ingrediencie
2. Zmiešajte v miske všetky suché ingrediencie
3. Tyčovým mixérom miešame tekuté ingrediencie a prisypávame suché. Poriadne rozmixujeme
4. Nakoniec primixujeme orechovú pastu
5. Zahrejeme na min 65 stupňov C
6. Nalejeme do pripraveného zmrzlinovača
7. Ozdobíme hotovú zmrzlinu orechami


 
PRAJEME VÁM DOBRÚ CHUŤ
 
TEAM Diana Company